Sana on vapaa

Tällä sivulla, kohdassa kommentoi, voit esittää ajatuksia ulkoilusta, liikunnasta, retkeilystä, hiihdosta, pyöräilystä ja kaikesta muusta jonka arvelet herättävän yleistä liikunta-aiheista keskustelua. Ethän piiloudu nimimerkin suojaan.

Yksi viesti keskustelussa: Sana on vapaa

 1. Kari Taimisto kirjoitti:

  Moi

  Olen lisäämässä seudun ulkoilureittejä Outdoor active reittiportaaliin. Nyt olisi sitten Otsonpolun vuoro. Tätä varten tarvitsisin muutaman täsmennyksen:
  1. Onko tosissaan, niin kuin sivuilla kerrotan, että Otsonpolun laavu on käytössä vain talviajan? Ainakin instagramin kuvien perusteella käyttöä on myös kesäisin.
  2. Järjestelmään reitin voi ladata joko retkeilyreitiksi, pyöräilyreitiksi tai hiihtoreitiksi. Mitä tämä reitti on ensisijaisesti? Olettaisin, että Latureitti?
  3. Löytyisikö teiltä useampaa hyvää ja markkinoinnillista valokuvaa reitistä (käyttäjiä, kuvia reitistä ja kuvia ihmisistä laavulla) ja voisiko saada niitä tähän käyttöön. Lisäksi olisin kiinnostunut sekä kesä- että talviaikaisista kuvista.

  Yhteistyöterveisin

  Kari Taimisto
  Cursor Oy
  040-1902548

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>