Perheretket ja tapahtumat

HUOM! Korona-virusepidemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia ovat kevään tapahtumat jouduttu perumaan..
Perheretket ja tapahtumat
Perheretkien ajatus on viettää yhteistä kiireetöntä aikaa luonnossa liikkuen. Kaikki ovat tervetulleita vauvasta vaariin myös ystävät, mummit ja kummit sekä myös ne tassuttelijat. Mukaan on hyvä ottaa aina omat eväät jotka maistuvatkin erityisen maukkailta retkellä luonnossa.

Perheretket – Yleistä

Retkien  tavoitteena on saada lapset ja lasten vanhemmat löytämään luonto ja retkeilymahdollisuudet läheltä, havaitsemaan luonnon pieniä ihmeitä sekä oppia liikkumaan luonnossa.

Retki-ryhmät kokoontuvat huhtikuusta lokakuuhun Karhulassa ja sen lähiympäristössä. Jokaisella kokoontumisella on oma teemansa, tutustutaan erilaisiin luonnon ympäristöihin, luonnossa liikkumiseen ja opitaan, miten luonnossa liikutaan turvallisesti, luontoa roskaamatta ja miten ihmeellisiä asioita luonnosta voi löytää. Ehkä opimme tunnistamaan jonkun uuden kukan, kalan tai vaikka lepakonkin.

Retkelle osallistuvan lapsen tulee olla pukeutunut säänmukaisesti, luontoretki kestää noin puolitoista tuntia kerrallaan. Olisi myös hyvä, että WC:ssä olisi käyty ennen retkelle lähtöä. Pienet eväät ja juomapullo on myös kiva olla mukana repussa, juomapullo on pillimehuja parempi, koska kesäkuumalla on pidettävä juomataukoja useamman kerran retken aikana.

Perheretkiin voi koko perhe ja kaveritkin osallistua – sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat, kummit tai muut läheiset.

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>