Retki Salpalinjalle, Pyterlahden iv-tornille ja Virolahden Bunkkerimuseolle 18.9.-21

Lauantaina retkeiltiin 12 hengen voimin lähihistorian maisemissa. Jyrkilän pikkubussilla oltiin liikkeellä. Salpalinjaa taivallettiin n. 4 km:n matka, vähän harhailtiinkin. Majaniemessä odottivat linja-autokuskin virittämät tulet, evästeltiin. Outi ja Helka hakivat alueen kätköt.
Matkaa jatkettiin Pyterlahteen rakennetulle jyhkeälle, paikalla olleen mukaisesti rakennetulle ilmavalvontatornille. Tornilla korkeutta huimat 14 m. Mahtavat näköalat.
Jatkettiin Virolahden bunkkerimuseolle. Pätkä Tuntemattoman polkua tuli tutuksi. Herkullisilla perunapiirakoillakin osa kävi herkuttelemassa. Kaikin kotiin matkattiin. Kiitos kaikille mukana olleille. Kiitos myös meitä turvallisesti kuljettaneelle kuskille. Retken kuvat löydät klikkaamalla oheista linkkiä

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.