Yhdistyksen kevätkokous 19.3.2018

Karhulan Latu ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin Karhulan VPK:n tiloissa 19.3.2018. Entisen johtokunnan jäsen Matti Urpalainen avasi kokouksen klo 18.00. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Matti Urpalainen, pois lukien kohdat koskien vuoden 2017 tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuu vapauden myöntämistä entiselle johtokunnalle, näissä kohdissa puheenjohtajana toimi Antti Surokivi. Kokouksen sihteeriksi valittiin Mia Markkula ja pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Kari Lång ja Timo Karttunen.

Kokouksessa käsiteltiin johtokunnan antama toimintakertomus vuodelta 2017. Esiteltiin tilinpäätös ja toiminnantarkastajien lausunto. Kokous päätti vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille tilivelvollisille. Muita virallisia asioita ei ollut ja puheenjohtaja päätti kokouksen klo 18.50. Kokousasioiden jälkeen käytiin keskustelua Kilometrikisa 2018 -pyöräilyyn osallistumisesta, sekä 7.7. Kymi Populaire 50 km ja 100 km & Kymi Brevet 200 km, pyöräilyjen järjestämisestä.

Kiitos kaikille osallistujille!

Aihe(et): Ajankohtaista, Kokoukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.