Juna-/patikkaretki Otsonpolun laavulle 3.9.

Viimeisen päälle hieno retkeilysää. Näytti satamassa, että retki jää vähäväkiseksi. Seuraavilta pysäkeiltä joukkoa saatiin lisää, niin että Tavastilassa junasta jäi jo kohtuullinen joukko. Kohti laavua lähti patikoimaan 13 ihmisen joukko. Miltei tasan klo 12 saavutimme laavun. Siellä oli Kari Lång vastassa iloisesti palavan grillitulen kanssa. Evästeltiin, kuka mitäkin. Nautiskeltiin mukavasta syyssäästä. Sienipartiot kävivät lähseudulta sienisatoa korjaamassa. Laavulle suoraan tulleiden kanssa meitä oli kaikkiaan 17. Hyvissä ajoin ennen junan saapumista lähdimme taivaltamaan takaisin pysäkille. Autoilla tulleet lähtivät. Juna saapui täsmälleen aikataulun mukaan ja meille junalaisillekin alkoi kotimatka. Jäi hyvä mieli. Kiitos kaikille mukana olleille. Iloista syksyn jatkoa!

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.