59. OTSONHIIHTO 5.3.2017

Viikolla näytti laturetken hiihtäminen haasteelliselta suoritukselta. Vettä tuli taivaan täydeltä. Kuitenkin Otsonpolun latu kesti yllättävän hyvin vesisateenkin. Torstain ennusteessa oli lupaus kylmenevästä viikonlopuksi… Uskottiin, että laturetki voidaan hiihtää niin, että osallistujat menevät maakaasulinjan kautta laavulle ja takaisin. Lauantaina lumetettiin metsäosuuden ”paljaita” kohtia. Saatiin latu kohtuulliseen, osittain jopa hyvään kuosiin.

Sunnuntai valkeni aurinkoisena, vinkka pohjoisesta lisäsi talven tuntua. Sovittu organisaatio pystyyn ja tapahtuma saattoi alkaa hyvissä merkeissä. Osallistujia alkoi tulla oikein mukavasti. Kaikkiaan kirjattiin 107 osallistumista!!!! Ladulta tulleet olivat tyytyväisiä ladun kuntoon. Paras suoritus oli 4 x 14 km!!!! Huolto toimi moitteetta. Tapaturmia ei sattunut.

Kaikille osallistujille suuret kiitokset kun olitte mukana, teitte tapahtuman. Ilman talkoolaisten uhrautuvaa työtä tapahtuma ei olisi onnistunut. Lämpimät kiitokset!!!!

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.