Retki Moronvuorelle

Tuolla on Markunsaari.

Tuolla on Markunsaari.

Sunnuntaina 16.10. tehtiin Karhulan ladun syysretki Valkmusan kansallispuiston reunamille. Kauniissa syyssäässä oli mukana oli tusinan verran reippaita retkeilijöitä.

Jo alkumatkasta pysähdyttiin tulille päivätuvan pihaan nauttimaan eväitä. Moronvuoren näköalapaikalla ihailtiin syksyisen värikästä suota, laskeuduttiin alas katsomaan suon reunassa lähdettä ja käveltiin Piifeltinsalmeen, josta käännyttiin takaisinpäin nousten komeille Haukkavuoren kallioille. Sieltäkin oli avarat näkymät Kananiemen ja Valkmusan suolle. Tehtiin muutama lintuhavainto, keskusteltiin kallioiden geologiasta ja nähtiin hienoja paksuja keloja.

Siellä se on Kananiemen suo

Siellä se on Kananiemen suo

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.