Maastopyöräilyn alkeita opeteltiin – rentoa menoa hallitusti :D

Karhulan Latu käynnisti aloittelijoille tarkoitetun maastopyöräilyn 17.5. Ensin kokeiltiin pyörän hallintaa tekniikkaradalla Kumparepuistossa ja sen jälkeen n. 10 km lenkillä Itärannan maastossa. Yhteensä 13 pyöräilijää ja ohjaaja Raimo viilettivät auringonpaisteessa. Ensitapahtuman tulos oli, että kaikista toiminta oli tosi kivaa. Osanottajien ikäjakauma liikkui n. 8 – 80-v.!

008002

Toiminta tulee jatkumaan joka toinen sunnuntai klo 11 alkaen aina parillisilla viikoilla elokuun loppuun asti. Seuraavan kerran 31.5. aloitetaan taas klo 11 Kumparepuistossa ja kaikki ovat tervetulleita – maastoajoon soveltuvalla pyörällä.

Tiedustelut: raimo.veini(at)gmail.com.

 

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.