KARHULAN LATU JA KOTKAN LATU PALKITTIIN!

Karhulan Latu ja Kotkan Latu palkittiin yhdessä Suomen Ladun liittokokouksessa Nurmijärvellä 19.4.2015 Vuoden Maastohiihdättäjä 2014 latuyhdistys. Perusteluissa mainittiin mm. monivuotinen työ hiihtolatujen perustamisessa ja kunnossapidossa kahdessa kohteessa samassa kaupungissa. Onnittelut! Palkinnon vastaanottivat kokouksessa Jaana Terävä Karhulan Ladusta ja Ritva Karjalainen Kotkan Ladusta. Palkinnon luovuttivat Suomen Ladun puheenjohtaja Pekka Alanen ja varapuheenjohtajat  Anja Korhonen ja Petri Kulha.

Henriltä4”Ensimmäistä kertaa tämä huomionosoitus jaetaan ja toisaalta ei, sillä nimittäin kaksi yhdistystä ovat suorastaan kilpaa raivanneet, kunnostaneet ja ylläpitäneet oman kotikaupunkinsa latupohjia ja latuja sekä järjestäneet erilaisia hiihtotapahtumia useiden vuosikymmenien aikana
kaupunkilaisilleen.”

 

Kotkan Latu
– On kunnostanut useita vuosia n. 14 km Mustajärven lenkkiä
– Uusimpana työnä on kunnostettu Karhuvuori-Petäjäpirtti latuosuus.
– On aloittanut latujen ylläpidon joka perustuu talkoisiin
– ’Latumaja’ Petäjäpirtti
– Erilaisia hiihtoon liittyviä vuosittaisia tapahtumia

Karhulan Latu
– Vuosikymmenien pituinen historia Otsonpolun 13 km hiihtouran
raivaamisessa ja kunnostamisessa
– Otsonpolun laavu suosittu taukopaikka
– ’Likainen’ tusina vapaaehtoisina
– Erilaisia hiihtoon liittyviä vuosittaisia tapahtumia

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.