65-vuotis juhlaretki junalla ja patikoiden 19.10.

Vuoden viimeinen kotiseuturetki 19.10. oli erilainen: junamatka aloitettiin Kotkansatamasta, seuraavat tulivat Kyminlinnasta ja Tavastilan pysäkiltä lähti patikoimaan kohti laavua 14 sadetta ja tuulta uhmaavaa reippailijaa.Otsonpolun laavulla oli vastassa Karin ja Joukon hienot tulet ja pian porisi nokipannukahvit ja paistuivat niin makkarat kuin tikkupullatkin. Vielä kun pari värikkäisiin sadeasuihin sonnustautunutta rouvaa liittyi tulien ympärille, saatoimme laskea yhteensä 18 osallistujaa. Kukapa olisi uskonut niin hienoon osallistujamäärään, kun säätä tarkkaili! Karhu-aiheinen tietovisa karkoitti ajatukset sateesta ja kylmästä. Hieno päätös ja hieno 65-vuotisjuhlaretki! Junasta poistui iloinen ja nauravainen seurue!

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.