KOTISEUTURETKET ALKOIVAT KAJASUOLLA

003

Tämän vuoden Kotiseutu tutuksi-sarja käynnistyi 18.5. kunnon kohotusretkellä Kajasuolle, jossa talsi hetteisessä maastossa 13 sinnikästä hellesäässä. Asiantuntijamme Markku Suoknuuti  latasi meille faktaa suon synnystä, kasvillisuudesta ja vastaili moniin kysymyksiimme. Ihan en muista, mitä se konsentrinen kermikeidas olikaan, mutta tuttujakin sanoja esiintyi kuten aapa rimpi, kulju, neva jne. Aurinkoisen päivän kruunasi kalasääksi, jota seurasimme suon metsäisen saarekkeen laidassa. Kiitos Markulle ja kaikille mukana olijoille!

 

009              011

 

Kuva 1: Kuuliaisina seurasimme Markun esitelmöintiä.

Kuva 2: Keskellä suota oli turvallista maistella suovettä. ”Ei hassumpaa”, totesi Liisakin.

Kuva 3: Suosaarekkeen hirviö.

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.