LATUMAJA TÄYTTYI JUHLIJOISTA: Karhulan Latu r.y. 65 vuotta

006

Suksi luisti parhaiten Haminan Ladun viestijoukkueella, kun viisi joukkuetta kisaili 65-vuotistapahtuman merkeissä puusuksilla pitkin hiekkakenttää. Saimaan Ladun joukkueessa sattui pahimmoinen välinerikko viimeisellä osuudella. Kästyätupalaisten joukkue hiihti toiseksi ja jätti isäntäjoukkueen Karhulan Ladun pronssille. Kaikki saivat mitalin!

Merkkivuoden tapahtuma keräsi koleasta ja ajoittain räntäisestä säästä huolimatta puolensataa latulaista majalle. Kymi-Vuoksen latualueen alueyhdyshenkilö Henri Kekkonen toi Ladun terveiset. Suomen Ladun myöntämät kultaiset, hopeiset ja pronssiset mitalit jaettiin ansioituneille. Otsonpolun ahkeria talkoomiehiä kiitettiin eväspaketein. Tunnelman pihapiirissä soitteli harmonikallaan Kalle Kurvinen. Kiitos kaikille juhlijoille!

008

Aihe(et): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.