Yhteisöhenkilöjäsenyys – uusi jäsenlaji!

Yhteisöhenkilöjäsenyys pähkinän kuoressa:

– henkilöjäsenyys, jonka yhteisö tai yritys on ostanut työntekijälleen

– jäsen saa Latu & Polku lehden

– jäsenkortit ja koontilasku kaikista yrityksen yhteisöhenkilöjäsenyyksistä lähetetään yritykselle

– jäsenyyden voi päättää henkilö itse tai työnantajayritys

– työnantajayrityksen tulee vahvistaa nämä jäsenyydet vuosittain


Yhteisöjäsenyys on henkilöjäsenyys, jonka yhteisö tai yritys voi ostaa työntekijälleen. Jäsen saa käyttöönsä Suomen Ladun jäsenedut sekä Latu & Polku -lehden suoraan kotiin.

Jotta jäsenyyttä voidaan tehokkaasti markkinoida yrityksille, jäsenmaksun on oltava sama yhdistyksestä riippumatta. Jäsenmaksuksi on sovittu 25 euroa ja siitä Suomen Ladun osuus on sama kuin tavallisen henkilöjäsenyyden.

Yhdistykselle yhteisöhenkilöjäsenyyden käyttöön ottaminen on vapaaehtoista. Tällä hetkellä se on käytössä noin 50 yhdistyksellä.

Esimerkiksi joululahjana jäsenyys on yritykselle hyvä keino edistää työntekijöiden hyvinvointia. Lahjassa yhdistyvät mainio tuote eli Latu & Polku -lehti ja muut hyvät jäsenedut sekä mahdollisuus kehittää omaa hyvinvointia Suomen Ladun ja paikallisen yhdistyksen aktiviteeteissa. Lahjasta on myös iloa ympäri vuoden.

Suomen Ladun yhteistyökumppani Garmin Suomi aikoo yllättää henkilöstön hankkimalla yhteisöhenkilöjäsenyyden heille joululahjaksi.

– Tottakai yritys haluaa että työntekijät voivat vapaa-ajallaan hyvin, koska se vaikuttaa suoraan työssä viihtymiseen ja työssä jaksamiseen, kertoo Garmin Suomen toimitusjohtaja Matti Hällfors.

Hällforsin mukaan ostopäätös oli helppo tehdä, koska hän tuntee yhteistyön kautta Suomen Ladun monipuolisen toiminnan niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. Suomen Latu tarjoaa jokaiselle jotakin iästä ja kunnosta riippumatta.

Aihe(et): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.